Dus jij wilt erbij zijn!!

 

DENK AAN DE PERSONALISATIE VAN DE CROSSKAART EN KLAMPINGKAART, ALLEEN DAN ONTVANG JE HET E-TICKET WAARMEE JE TOEGANG KRIJGT TOT DE KLAMPING EN RENNERSKWARTIER.
INDIEN DE EMAIL MET LINK NIET IN HET POSTVAK IN VERSCHIJNT, CHECK JE SPAMBOX.
 
Klampingkaarten en crosskaarten personaliseren.
I.v.m. wet/ en regelgeving dienen de gasten die op de klamping verblijven en de deelnemers aan de cross te worden geregistreerd. Dit registreren gaat door je ticket te personaliseren. Informatie kan ook worden gebruikt om bezoekers te informeren over het festival.
Kaarten personaliseren kan t/m 1 augustus 2019. Voor het op naam zetten heb je deze gegevens nodig van alle personen: voornaam, achternaam, emailadres, geslacht en geboortedatum.
Wanneer de hoofdkoper aanwezig is bij de ingang van het festival kan iemand anders met de gekochte tickets toegang krijgen tot het festival. Doordat de hoofdkoper aanwezig is weten wij zeker dat dit rechtmatig verkregen tickets zijn. Bij twijfel wordt bij de ingang gecontroleerd op een identiteitsbewijs.
Hoe personaliseer ik mijn ticket?
•Na aankoop van je ticket(s) ontvang je een email met de bevestiging van je aankoop. Deze email bevat nog geen tickets.
Om je tickets te ontvangen, moet je ze eerst personaliseren.
Je ontvangt automatisch een email van Paylogic hierover.
 

 

 

 Lees hier de huisregels

 

lees hier de algemene voorwaarden

 

lees hier het regelment voor klamping en rennerskwartier

 

 

 

WIL JE CROSSEN!

Nooit meer iets missen?

Wil je op de hoogte gehouden worden van ons laatste nieuws en alle komende events van boerenrock? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Official mediapartner Boerenrockfestival

Contactgegevens

background