Refund

Brockers,

Ook dit jaar weer een doodse stilte. Vanwege Corona hebben we wederom het Boerenrockfestival met een jaar moeten verplaatsen. We balen als een stekker en hadden nu niets liever gedaan dan, samen met onze 350 vrijwilligers, het terrein klaar te maken en er voor te zorgen dat jullie weer een gruwelijk mooie ervaring rijker zouden worden. Met alle beperkingen is dit niet mogelijk.

De nieuwe datum is 18 t/m 21 augustus 2022, dan gaan we voor het mooiste Boerenrockfestival ever. We hebben nog een jaar extra om onze creativiteit aan te spreken en wat mooie dingen uit de hoge hoed te toveren. Op dit moment zijn we deze tweede dreun nog wel aan het verwerken en is de creativiteit even ver te zoeken. Maar geloof ons die creativiteit komt terug, net als het Boerenrockfestival in Drouwenermond. We rechten onze rug en de kop gaat weer omhoog. In 2022 verbreken we de dooodse stilte!

Twee jaar geen Boerenrockfestival en geen gruwelijk Fikkie Støken hakt er voor de stichting Boerenrock behoorlijk in. We vragen jullie dan ook dringend om ons te helpen. Bewaar je kaarten voor 2022 , ze blijven gewoon geldig. Ben je echt verhinderd dan kun je je ticket doneren en is er van 19 t/m 26 augustus een refund periode die als volgt werkt:

1.           klik op onderstaande link of kopieer deze in je browser

https://consumer.paylogic.nl/request-order-access

2.           vult daar je ordernummer en het mailadres in (welke gebruikt is bij het plaatsen van de bestelling)

3.           Je ontvangt een mail die toegang geeft tot je bestelling

4.           Je dient het verzoek in tot het ontvangen van een refund, geeft een eventuele donatie en gaat akkoord met de Algemene Voorwaarden

5.           Je  ontvangt een bevestigingsmail na het indienen van het verzoek.

Let op: je krijg niet direct je geld teruggestort, dit kan enkele weken duren

Sidenote: Orders die niet via paylogic zijn afgerekend, kunnen geen verzoek via onze tool indienen.

We rekenen op jullie en “wie komt altied weer terug!”

René, Marjon, Bjorn en Roelof

Kaarten verkrijgbaar aan de dagkassa

Nooit meer iets missen?

Wil je op de hoogte gehouden worden van ons laatste nieuws en alle komende events van boerenrock? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Official mediapartner Boerenrockfestival

Contactgegevens

background