BRF 2021

Brockers,

 

Ondanks dat we het natuurlijk wel een beetje voelden aankomen zijn we de teleurstelling nog niet te boven, maar zijn we wel strijdbaar. De vele ondersteunende en begripvolle reacties die we hebben mogen ontvangen doen ons en al onze vrijwilligers goed. We hebben als bestuur van de stichting Boerenrock samen gezeten en zijn tot de conclusie gekomen dat de enige mogelijkheid is om het Boerenrockfestival te verplaatsen naar volgend jaar. Hoe graag we ook willen zijn de onzekerheden te groot om het festival alsnog in september of oktober te houden.

 

De 14e editie van het Boerenrockfestival wordt gehouden van 19 t/m 22 augustus 2021.

De toegangs- en deelnamebewijzen die jullie massaal gekocht hebben voor Boerenrock 2020 blijven geldig voor Boerenrock 2021. Ben je niet in staat om deze editie bij te wonen dan kan er vanaf 1 juni t/m 30 juni een refund worden aangevraagd via https://consumer.paylogic.nl/request-order-access/

 Ons boekingskantoor heeft inmiddels de aanvragen verstuurd om dezelfde artiesten en bands vast te leggen voor 2021. En we hebben een volledig jaar om wilde plannen uit te werken om er nog een spectaculairdere beleving te creëren.

We snakken net zo erg als jullie naar een feest. Zodra het kan en mag gaan we een gruwelijke, twee dagen durende, Boeren “Un” lock party te houden. De doelstelling is om, dit waar mogelijk, met lokale ondernemers en bands te doen die hun gehele omzet door het afgelasten van evenementen hebben zien wegvallen.

De tijd van feesten komt vanzelf weer, we weten alleen niet wanneer. Voor nu is het allerbelangrijkste dat we de strijd met het virus winnen en we hierbij al die mensen die werken in de zorg of op een of andere manier door het virus zijn geraakt een hart onder de riem steken.

Blijf gezond en hou vol!

 

Marjon, Roelof, Bjorn en René

 

Vragen en Antwoorden

We begrijpen dat je misschien vragen hebt over deze uitzonderlijke situatie. Daarom hebben we een overzicht gemaakt, waarin diverse veel gestelde vragen al beantwoord worden. Lees ‘m dus goed door en kijk of het antwoord op jouw vraag ertussen staat!

 

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Dit kun je door via:

Facebook privébericht Boerenrockfestival

Instagram privébericht Boerenrocfestival

E-mail: info@boerenrockfestival.nl

Telefoon: 06-51354758

 

Het Boerenrocfestival 2020 gaat dus niet door.

We gaan het Gruwelijk inhalen van 19-22 augustus 2021!

-          Kaarten die reeds gekocht zijn voor de editie 2020 zijn geldig voor de editie van 2021

-          Dit geldt voor alle kaarten, of je nu een passé-partout hebt, een cross kaart of een klampingkaart

-          Restitutie aanvragen is ook een optie, dit is mogelijk van 1 tm 30 juni via de onderstaande link ( deze link wordt in mei toegevoegd)

-          Kaarten kopen voor 2021? Dit kan op dit moment nog niet. Later in het jaar maken wij bekend wanneer de kaartverkoop weer start

-          Is de klamping uitverkocht, nee er zijn voor de editie op dit moment nog 400 kaarten beschikbaar.

-          Is de cross uitverkocht; voor een aantal klasses geldt dat deze zijn uitverkocht: indien er kaarten voor beschikbaar komen zullen we dat zsm na 1 july melden.

-          Kaarten via ticketswap:  TicketSwap is onze officiële ticketpartner en daarom blijven ook deze kaarten geldig voor de editie van 2021.

-          Ik heb mijn kaarten op een andere manier verkregen, bijvoorbeeld via Marktplaats, ViaGogo of een vriend(in). Krijg ik mijn geld terug? Helaas. Alleen onze eigen ticketshop en TicketSwap zijn officiële verkoopkanalen. Vanuit die kanalen weten wij wie de koper is en welke (bank)gegevens daaraan gekoppeld zijn. We verzorgen daarom ook alleen restitutie voor kaarten die via deze kanalen gekocht zijn.

Meteen Tickets bestellen?

Nooit meer iets missen?

Wil je op de hoogte gehouden worden van ons laatste nieuws en alle komende events van boerenrock? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Official mediapartner Boerenrockfestival

Contactgegevens

background