Cross en Klamping

10 jaar geleden zijn we begonnen om crosswedstrijden te organiseren tijdens het boerenrockfestival. Inmiddels zijn er 14 verschillende rubrieken en kun je vanaf 6 jaar al mee doen aan het Boerenrockfestival.

 

Wat moet je weten voor de inschrijving van de Cross

Op 21 november om 0.01 uur opent de inschrijving van de cross. Tegelijkertijd start ook de vroegboekactie voor de klampingkaarten!

Klamping kaarten kun je bestellen op de pagina tickets!

 

Wat moet je weten voordat je je inschrijft voor je favoriete crossklasse?

Welke klassen zijn er?
Er zijn 14 crossklassen, waarvan de Gekkhuisklase is opgedeeld in drie thema”s:  Gruwelijk Genieten, Als de Kat van Huis is en Lekker Moeder.  

Nieuw dit jaar is dat enkel geverfde auto's niet meer mee kunnen den.

Ook kun je je dit jaar weer inschrijven voor de Boerenboxspring en Bierkisten klasse. Daarnaast kun je dit jaar weer over de baan jagen in de brommerklasse, motorcross klasse, drie autocross klasses, Pubercross en Leutjescros.

 

En tenslotte volgend jaar ook weer de enduro/crosscountry. Hier kun je apart aan deelnemen maar ook met een combiticket zaterdag en zondag motorcross aan meedoen.

Wat kost deelname aan de cross?
Je betaalt € 75,- om deel te nemen. Hiervoor krijg je twee tickets; rijder en bijrijder en krijg je toegang tot het Rennerskwartier/Klamping en het festivalterrein.

Hoe schrijf ik me in?
Op 1 december om 00.00 uur is de ticketshop open op onze website. Je moet direct een keuze maken voor welke klasse en of thema je gaat.

Wat kost een klampingkaart?
We kunnen ons voorstellen dat je gezellig met een groep vrinden wilt komen. Zorg dan dat j op tijd de klampingkaarten erbij besteld. De laatste twee jaren was de klamping vroegtijdig uitverkocht!

Je betaalt € 65,- voor een klampingkaart tijdens de vroegboekactie. Let op dit is alleen in de mand december! Vanaf 1 januari kost de klampingkaart 85 euro.

Met de klampinkaart krijg je: toegang tot het rennerskwartier/Klamping en het festivalterrein.

ENKELE BELANGRIJKE MEDEDELINGEN. ALLE OVERIGE INFORMATIE KUN JE VINDEN IN DE REGELMENTEN EN OP DE PAGINA CROSSER/KLAMPING

NIET GEKEURD IS NIET MEEDOEN! ZORG DAT JE AUTO GEKEURD WORDT ZSM NA AANKOMST. KEUREN OP DE ZATERDAG EN ZONDAG IS ALLEEN VOOR DE CROSSERS DIE OP DIE OCHTEND AANKOMEN OF VRIJDAG AVOND VLAK VOOR 20.00 UUR NOG AANKOMEN.

De briefing voor alle rijders is zaterdag en zondag om 10.30 uur, bij de jurywagen op de baan.

LET op: er is naast de algemene briefing een aparte briefing voor de leutjes en de rodeo rijders.

 

Er wordt op de zaterdag en zondag om 11.30 gestart met de leutjes en dan volgens onderstaande volgorde gereden.

We proberen iedereen 2 tot 3 keer te laten rijden!

 Wil je meer info of het reglement lezen, kies hier naast de button van je klasse. De volgorde hiernaast is tevens de start volgorde.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vorige pagina

 

WIL JE CROSSEN!

Nooit meer iets missen?

Wil je op de hoogte gehouden worden van ons laatste nieuws en alle komende events van boerenrock? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Official mediapartner Boerenrockfestival

Contactgegevens

background