afspraken en info

Vrijwilligersreglement

 

Algemeen

In alle tenten van Boerenrock geldt een algeheel rookverbod, ook backstage. Het niet naleven van dit verbod kan leiden tot hoge boetes voor het festival.

Heb je iets te melden of zit iets je dwars? Dit kun je melden aan iemand van het bestuur

Je aanwezigheid wordt verwacht op de tijd die we vooraf gecommuniceerd hebben, zorg dat je op tijd aanwezig bent. Wellicht overbodig om te melden, maar wanneer je een dienst draait kun je uiteraard niet tegelijkertijd voor (je) kinderen zorgen.

Het drinken van alcohol voor of tijdens de dienst is niet toegestaan.

 

Op- en afbouwen

Tijdens het op- en afbouwen is het festivalterrein geen kindvriendelijke omgeving, indien je toch kinderen meeneemt naar het festival dan dien je ze zelf in de gaten te houden en vallen ze onder jouw eigen verantwoordelijkheid.

Op het terrein rijden heftrucks, verreikers en tractors rond, houd hier ten alle tijden rekening mee. Loop nooit onder een last door welke zich in één van deze apparaten bevindt.

 

Tijdens het festival

Meld je bij de vrijwilligers entree. In de vrijwilligerstent krijg je 1x een T-shirt, ook wanneer je meerdere dagen komt helpen. Het shirt mag je ongewassen inleveren nadat je de laatst keer hebt geholpen.

In de vrijwilligerstent kun je eten en drinken halen, deze dienen op het vrijwilligersterrein te worden genuttigd en mogen niet worden meegenomen naar het festivalterrein.

Het drinken van alcohol tijdens de dienst is niet toegestaan. Als je dienst is afgelopen ben je vrij om op het festival terrein wat te gaan drinken.

Als je ingedeeld staat tot het einde van het festival vragen wij je om mee te helpen met het opruimen van het terrein. Zo kunnen we daarna met zijn allen een afsluitende borrel doen.

 

Vanuit de vrijwilligerstent worden al onze vrijwilligers verzorgt. Tijdens je dienst mag je gebruik maken van de maaltijden die worden aangeboden.

Ben je tijdens je dienst niet in de gelegenheid om van je plek te gaan om te eten en te drinken wordt ervoor gezorgd dat je dit op de plek zelf krijgt. Geef zelf tijdig aan wanneer je niet in de gelegenheid bent. Onze verzorgers weten niet altijd waar iedereen uithangt en gaan er in principe vanuit dat je zelf langs komt voor eten en drinken.

 

(Bar)vrijwilliger

Iedere uitgeleverde consumptie moet afgerekend door het innen van munten

Het weggeven van consumpties is uit den boze en kan gevolgen voor je functie hebben, Boerenrock wordt immers voor een groot deel mogelijk gemaakt door het verkoop hier van. Het is niet toegestaan om alcohol te schenken aan bezoekers onder de 18 jaar.  Bezoekers tussen de 18 en 25 jaar dragen een bandje, daar mag je alcohol aan schenken. Hier wordt door de regering streng op gecontroleerd waar hoge boetes voor het festival uit kunnen volgen. Wij vragen je daarom hier scherp op te letten.

Roken in de tent is verboden voor iedereen. Spreek bezoekers er actief op aan en wijs hen op de hoge boetes.

Mensen met een vrijwilligers bandje kunnen enkel (gratis) consumpties halen in de

vrijwilligerstent, verwijs hen door.

Indien je wordt geconfronteerd met agressieve of vervelende bezoekers attendeer dan je barhoofd hier op. Hij/Zij kan contact opnemen met de beveiliging.

Tijdens de tapinstructie alsook op aanwijzingen rondom de barren worden de vullingen van de glazen voor de diverse drankjes duidelijk gemaakt.

 

Boerenrock is een laagdrempelig festival waar we streven naar een goede en

gezellige sfeer. Handel naar deze sfeer en grijp alleen in als de situatie dat ook

daadwerkelijk verlangt. Ga niet uitgebreid met mensen in discussie, benader ze vriendelijk en blijf schappelijk. Zie je een calamiteit of opstootje ontstaan grijp dan niet zelf in maar breng direct een beveiliger, bestuurslid  op de hoogte.

Indien je iemand in één van de tenten ziet roken twijfel dan niet en stap op diegene af. Wijs diegene desnoods op de hoge boetes en daarbij de mogelijke gevolgen voor het

voortbestaan van het festival.

Bij afloop van het festival worden de bezoekers door de beveiliging naar de uitgang geleid. Neem hiervoor de tijd en duw niemand van het terrein af.

Entree

Er zijn meerdere geldige toegangsbewijzen namelijk bandjes, stempels en kaarten. Bij de hoofdkassa hangt een lijst met de verschillende entree bewijzen per dag.

Mensen die op de gastenlijst staan dienen zich eerst te melden bij de entree kassa waar zij een geldig toegangsbewijs zullen krijgen.

Bezoekers van 18 jaar kunnen op eigen initiatief en op vertoon geldig ID bewijs een alcohol bandje verkrijgen bij de muntverkoop kassa. Dit bandje moet omgedaan worden door de festivalmedewerker.

Toegang backstage gedeelte

Alleen mensen met een backstage bandje mogen backstage komen.

Er dient gelet te worden op het meenemen van consumpties vanuit het backstage gedeelte, dit is niet toegestaan.

Meteen Tickets bestellen?

Nooit meer iets missen?

Wil je op de hoogte gehouden worden van ons laatste nieuws en alle komende events van boerenrock? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Official mediapartner Boerenrockfestival

Contactgegevens

background