Veel gestelde vragen / Corona

Meest gestelde Vragen

 

Zijn mijn tickets voor BRF 2020 geldig voor 2021?

Ja, alle tickets voor BRF 2020 zijn geldig. Je hoeft hier niets voor te doen.

Ik ben mijn ticket's kwijt

Als je je ticket(s) niet meer kan vinden of als je de bevestigingsmail met je ticket(s) kwijt bent, kan je via deze link vragen om je bevestigingsmail opnieuw te versturen.

Ik heb een onjuist mailadres ingevuld

Heb je tijdens de bestelling een verkeerde e-mail ingevuld? Of heb je onlangs je e-mailadres gewijzigd? We kunnen je helpen.

Om een e-mailadres te wijzigen hebben we een betalingsbewijs nodig om te controleren of de aanvraag afkomstig is van de hoofdkoper van de tickets. Een bewijs van betaling is een foto of screenshot van je transactie aan Paylogic, met daarop de datum en het bedrag van de transactie.

Daarnaast is de volgende informatie relevant, afhankelijk van de betaalmethode:

 - Creditcardbetalingen: Een betalingsbewijs moet de laatste 4 cijfers van uw creditcardnummer weergeven.

- Paypal: Een bewijs van betaling moet een screenshot zijn van de transactie van je PayPal account. Het moet de PayPal-factuur-ID weergeven, d.w.z. een 12-cijferig nummer dat begint met ""20"".

- Voor andere betalingsmethoden moet de betalingsreferentie worden vermeld, die kan worden gevonden in de beschrijving op je bankafschrift.

Houd er rekening mee dat een orderbevestiging geen geldig betalingsbewijs is.

Neem contact met ons op door op het Contactformulier te klikken of op Praat met een agent!

Kan ik mijn tickets verkopen?

Kan je helaas toch niet naar BrF dan ben je vrij om de tickets te verkopen. De veilige weg is via Ticketswap

Moet ik mijn tickets printen?

Nee het is geen noodzaak. De tickets kunnen ook vanaf je mobiel gescand worden, mits je scherm niet in scherven ligt en de helderheid van het scherm hoog staat ingesteld

Houd er wel rekening mee dat de internetverbinding niet altijd even stabiel is. Wij adviseren je dan ook om je ticket van tevoren te downloaden op je telefoon en een screenshot te maken zodat je je digitale ticket altijd snel bij de hand hebt.

Waar kan ik mijn muntentickets inleveren?

Meer informatie volgt binnenkort.

Op de Klamping kun je alleen munten halen bij de automaten. Je kunt hier pinnen of contant betalen

Op het festivalterrein is er zowel fysieke muntverkoop of muntverkoop via de automaten. Je kunt ook hier en Pinnen en contant betalen

 

WAAR KAN IK HET CORONA BELEID VINDEN?

Voor meerdaagse festivals is nog veel onduidelijk. We gaan er nu vanuit dat je in het bezit moet zijn van een vaccinatiebewijs of een negatieve test. Alle informatie omtrent corona komt twee weken voor het festival online.

 Op dit moment is de stand van zaken m.b.t. coronabeleid als volgt

Het Boerenrockfestival houdt zicht aan de geldige maatregelen die vanuit de overheid zijn opgesteld.

Ben je gevaccineerd?

Ben je volledig gevaccineerd dat is het uploaden van de corona check app heel handig. Hierin kun je de vaccinatie uploaden en verkrijg je een QR code die je op je mobiel kunt laten zien bij de ingang.

Geen mobiel! Print dan een QR code uit op www.coronacheck.nl

Geen vaccinatie?

Geen probleem maar je wel even laten testen!

We werken samen met testen voor toegang vanuit de Stichting open Nederlend. Deze organisatie heeft een aantal testlokaties in Nederland en je kunt je hier gratis laten testen. De kosten van de test voor toegang worden op dit moment betaald door de Rijksoverheid. Er zijn hiermee geen kosten voor jou als bezoeker.

Aanvragen van een corona test voor het festival

Een test kun je aanvragen via: www.testenvoortoegang.nl

De testuitslag is 40 uur geldig. Dus je moet je binnen 40 uur voor de aanvang van de activiteit of het evenement laten testen

We raden je aan om je op een locatie zo dicht mogelijk bij je huis te laten testen. Zit deze locatie vol wanneer jij je wilt laten testen? Check dan de volgende dag nog eens. De testcapaciteit wordt elke dag aangepast. Nog steeds geen plek? Laat je dan testen op een ander tijdstip en/of een andere locatie.

Hoe en Wanneer krijg ik uitslag?

Binnen een uur ontvang je de uitslag

Je ontvangt je uitslag via e-mail. Houd voor de zekerheid je spam folder in de gaten.

Negatief getest? Dan ontvang je een unieke code in je e-mail met de testuitslag. In de CoronaCheck-app zet je deze code om in een digitaal coronatoegangsbewijs.

Voor een geprint coronatoegangsbewijs kan je deze code via www.coronacheck.nl omzetten. Het testresultaat zelf geldt niet als toegangsbewijs.

Kijk voor meer informatie op www.coronacheck.nl

Wat moet ik meenemen?

Een geldig coronatoegangsbewijs (in de CoronaCheck-app of geprint via www.coronacheck.nl) dit mag geen printscreen zijn, je identiteitsbewijs en een toegangskaartje.

Tussentijds testen voor klamping en rennerskwartier.

Iedereen die via een negatieve test toegang heeft gekregen tot de klamping moet zich binnen 40 uur opnieuw laten testen. Hoe dit precies uitgevoerd wordt communiceren wij nog over

Kaarten verkrijgbaar aan de dagkassa

Nooit meer iets missen?

Wil je op de hoogte gehouden worden van ons laatste nieuws en alle komende events van boerenrock? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Official mediapartner Boerenrockfestival

Contactgegevens

background